Bedrijf

In 2021 bestaat pvd verlichting 35 jaar. Dat betekent meer dan 35 jaar ervaring en deskundigheid.  En dat zie je en voel je in al onze projecten, groot of klein. Ondernemen is durven. Durven kiezen voor vernieuwende ideeën. Ondernemen is je passie delen met architecten, interieurontwerpers, bouwpromotoren en particuliere klanten.

Ondernemen is je motivatie en drive overbrengen op je team. Kunnen en mogen werken met een enthousiast team is dan ook een plezier. Elke dag opnieuw. 

Pvd verlichting ziet de dingen eerst  en vooral vanuit de praktijk. Een meer theoretische benadering kan aan bod komen na de opstart van een project. We willen onszelf echter geen  “lichtarchitecten” noemen.  Een echte opleiding  in die zin is trouwens voorlopig nog niet beschikbaar.

Pvd verlichting steunt op drie peilers: visie, ervaring en materiaalkennis.

Al sinds het ontstaan van het bedrijf in 1986 was duidelijk dat de visie van pvd verlichting radicaal anders was en nog steeds is. Anders dan wat fabrikanten trachten op te leggen.

Voorbeelden van die visie vind je terug op onze website en meer nog als je een bezoek brengt aan onze vernieuwde showroom. De gehele ruimte ademt meer dan ooit de puur “verlichte” sfeer van ons bedrijf uit. Je vindt die sfeer ook  terug in de keuze van het meubilair, in de muziek, in de geuren.  Je kan er even tot rust komen in onze koffielounge.  En je kan je ogen uitkijken: niemand minder dan graffiti kunstenaar Steve Locatelli verzorgde een deel van het uitnodigende, unieke decor. 

Ons netwerk van klanten en medewerkers stimuleert ons voortdurend  om dat anders zijn te realiseren en ons eigen te maken. En het is dat “maken” dat we ook letterlijk nemen. Twintig jaar geleden namelijk begon Patrik van Daele zelf producten te ontwerpen. Deze gepatenteerde ontwerpen worden deskundig en volgens de laatste technische normen geproduceerd.  Het bedrijf pvdconcept.be waarin de productie is ondergebracht is vandaag de dag aanwezig in 14 landen en telt 53 verkooppunten.

Zin om langs te komen? Elke dag staan onze medewerkers voor je klaar.  Steek je licht op bij hen, stel hen al je vragen, groot of klein.

Je bent 6 dagen op 7 welkom, ook na afspraak.