Bekijk alle overige items

Eigen productie - NONA|SIMPLY

NONA |SIMPLY  ontworpen door Patrik van Daele en gepatenteerd voor Europa .

Het basismodel is uitgevoerd in onbehandeld gebronzeerd messing.  Brons komt vooral in de tuin volledig tot zijn recht en heeft een bijzondere natuurlijke uitstraling.  Dit materiaal kan enkel verkleuren en is niet gevoelig voor roestvorming .

Naast onze bronzen toestellen maken we ook gebruik van uitvoeringen in geanodiseerd aluminium en INOX 316L.

De modellen van deze collectie staan niet voor klassiek of modern , maar hebben als doel een onopvallend object te vormen met een mooie lichtuitstraling  zowel in halogeen als led .

De led toepassingen zijn volledig ontwikkeld met het oog op “ verlichting “.  Er is geen onderscheid meer waar te nemen tussen halogeen en led qua lichtkleur, spreiding  en sterkte. 

Als ontwerper van lichtarmaturen is onze doelstelling steeds dezelfde, namelijk het uitdenken van een sobere vormgeving , de creatie van weersbestendige producten en het implementeren van een verlichting die niet verblindt .

Bronze buitenverlichtingsarmaturen in LED zowel als wand als vrijstaand te gebruiken.

Verder zijn onze LED toepassingen allemaal IP65 wat waterdichtingsgraad betreft .

pvd concept, buitenverlichting, 100% madeinbelgium, led, patrik van daele, pvd verlichtingpvd concept, buitenverlichting, 100% madeinbelgium, led, patrik van daele, pvd verlichtingpvd concept, buitenverlichting, 100% madeinbelgium, led, patrik van daele, pvd verlichtingpvd concept, buitenverlichting, 100% madeinbelgium, led, patrik van daele, pvd verlichting