Bekijk alle overige items

Eigen productie - WHITE LINE

WHITE-LINE!
Belgisch lichtontwerp!
Beloftevolle creatie van Antwerpenaar Patrik van Daele.

WHITE-LINE is een ingenieuze collectie opbouwtoestellen met de look van inbouwmodellen.
Deze verrassende creatie is het resultaat van een jarenlange zoektocht naar een tijdloze en discrete opbouwverlichting en van het besef dat hier nog een opening in de markt bestaat.

Het unieke aan WHITE-LINE is dat het hier wel degelijk gaat om opbouwverlichting die echter deels verdwijnt in plafond of wand.
Dankzij een ruwe poedercoating in RAL9016 en een naadloze afdekplaat zijn alle
WHITE-LINE modellen bovendien overschilderbaar. Ze kunnen dus perfect afgewerkt worden zoals het plafond of de wand waarin ze worden gemonteerd.

Deze collectie is tevens samengesteld met de nieuwste lichtbronnen die er op dit ogenblik bestaan. Naast de bestaande lichtbronnen hebben we nu alle modellen voorzien van LED citizen met hun goede resultaten betreft de RA waarde . Afhankelijk model en type werken we tussen de 2700° en 3000° . De plafondlampen zitten bovendien aan een beweegbare arm in het toestel bevestigd. Daardoor worden ze uitklapbaar en kunnen ze ook horizontaal gericht licht verspreiden.
Uniek op de markt!

Plafonds of wanden die zwart worden ten gevolge van de hitte van lampen?
Niet zo bij White – Line! De kader waarin de lampen ingebouwd zitten, vangt alle warmte op.
Hij is dankzij een handig kliksysteem volledig demonteerbaar en kan gemakkelijk gereinigd worden met chemico en water.

Hopelijk kan WHITE-LINE ook u bekoren.

www.pvdconcept.be

pvd concept, binnenverlichting, 100% madeinbelgium, led, patrik van daele, pvd verlichtingpvd concept, binnenverlichting, 100% madeinbelgium, led, patrik van daele, pvd verlichtingpvd concept, binnenverlichting, 100% madeinbelgium, led, patrik van daele, pvd verlichtingpvd concept, binnenverlichting, 100% madeinbelgium, led, patrik van daele, pvd verlichting